Καθαρά Δευτέρα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου

Εκδρομείς στο λιμάνι του Πειραιά
Εκδρομείς στο λιμάνι του Πειραιά EUROKINISSI

Όπου φύγει - φύγει για τους εκδρομείς του τριημέρου, που έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό επιλέγουν αποδράσεις σε νησιά. Μόνο από τον Πειραιά, την Παρασκευή, αναχώρησαν πάνω από 11.000 επιβάτες.

Αυξημένη είναι η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το λιμενικό έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών, ενώ όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μία ώρα νωρίτερα, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

ADVERTISING

Από τα λιμάνι του Πειραιά για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 7 απόπλοι πλοίων από τη Ραφήνα 7 και από το Λαύριο 3. Χθες Παρασκευή 8 Μαρτίου από το λιμάνι του Πειραιά έγιναν 13 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν συνολικά για διάφορα νησιά του Αιγαίου, των Κυκλάδων και την Κρήτη 11.820 επιβάτες και 1330 οχήματα.

Για τον Αργοσαρωνικό πραγματοποιήθηκαν 26 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 5.062 επιβάτες και 796 ΙΧ. Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 7 απόπλοι πλοίων, ενώ αναχώρησαν 3.630 επιβάτες με 869 ΙΧ οχήματα.

Από το Λαύριο αναχώρησαν 5 πλοία με 1.250 επιβάτες συνολικά και 351 ΙΧ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καθαρά Δευτέρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καιρός: "Καλοκαίρι" ως την Καθαρά Δευτέρα - Πτώση κατά 6 βαθμούς από Τρίτη με βροχές

Καθαρά Δευτέρα: Κορυφώνεται η κίνηση στη Βαρβάκειο - Οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι

24Media Network