Κέρκυρα: Παιδιά τραυματίστηκαν από σκάγια όπλου σε οικογενειακό επεισόδιο

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Από το επεισόδιο τραυματίστηκαν ευτυχώς όλως ελαφρά από σκάγια που εξοστρακίστηκαν, ένας 11χρονος, ένας 13χρονος, μία 12χρονη, ένας 19χρονος και ένας 41χρονος που βρίσκονταν δίπλα από το επεισόδιο

Συνελήφθη ένας 35χρονος Ρομά, διότι ύστερα από διαπληκτισμό που είχε με μέλη της οικογενείας του, το πρωί της Κυριακής, μετέβη στην οικία του, στο Λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας και αφού πήρε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, επέστρεψε στο σημείο και πυροβόλησε στο οδόστρωμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εξοστρακιστούν σκάγια και να τραυματιστούν ευτυχώς όλως ελαφρά σε διάφορα σημεία του σώματός τους τρία μικρά παιδιά και δύο ενήλικες και συγκεκριμένα, ένας 11χρονος, ένας 13χρονος, μία 12χρονη, ένας 19χρονος και ένας 41χρονος που βρίσκονταν δίπλα από το επεισόδιο.

Τα θύματα που ευτυχώς τραυματίστηκαν όλοι τους ελαφρά δεν μετέβησαν στο νοσοκομείο εκτός από την 12χρονη που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Ο δράστης συνελήφθη την στιγμή, που οδηγούσε κλεμμένη μοτοσικλέτα για την  οποία είχε δηλωθεί κλοπή το περασμένο Σάββατο από την περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας. Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε και όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί και αυτό από οικία στην περιοχή της Χρυσίδας κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2017.

SHARE:

24Media Network