Κίνηση στους δρόμους: Κολλημένοι οι οδηγοί στην Αττική Οδό – Προβλήματα σε Κατεχάκη και Εθνική

Κίνηση στους δρόμους: Κολλημένοι οι οδηγοί στην Αττική Οδό – Προβλήματα σε Κατεχάκη και Εθνική
Κίνηση στην Κηφισίας στο ύψος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας Eurokinissi

Με ιδιαίτερη δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Δευτέρας.

Πώς διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Από τις 08.00 το πρωί στον χάρτη με την κυκλοφορία στους δρόμους της google, παρατηρείται ιδιαίτερη δυσκολία στην κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό από την Μεταμόρφωση μέχρι και την έξοδο της Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα.

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στην Αττική Οδό, με τα αυτοκίνητα να μοιάζουν ακινητοποιημένα από το ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας με κατεύθυνση την Ελευσίνα ως και την έξοδο του αυτοκινητόδρομου στην Μεταμόρφωση και προς την Εθνική Οδό. Αυξημένη παραμένει η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Λαμίας από την Λένορμαν ως και την Μεταμόρφωση, ενώ το ρεύμα προς Πειραιά δείχνει να ομαλοποιείται.

Με δυσκολία κινούνται τα αυτοκίνητα στην Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Μεσογείων και Κηφισίας, αλλά στην Λεωφόρο Κηφισίας από το ύψος του Ψυχικού ως και την Πανόρμου και κατά κύριο λόγο στο ρεύμα προς κέντρο.

Δείτε στον χάρτη παρακάτω, σε ποια σημεία παρατηρείται μεγαλύτερη δυσκολία για τους οδηγούς και που τα πράγματα μοιάζουν πιο καλά:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα