Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας – LIVE Χάρτης

Κίνηση στους δρόμους: Στο “κόκκινο” ο Κηφισός, προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας – LIVE Χάρτης
Κίνηση στους δρόμους INTIME NEWS

Αυξημένη είναι η κίνηση για ακόμα μία μέρα στον Κηφισό και στις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου. Τρίωρη στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ, Μετρό, Τραμ. Σε ποιες περιοχές υπάρχουν προβλήματα.

Πολύ αυξημένη είναι και σήμερα, Παρασκευή (18/11), η κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας, η οποία επιδεινώθηκε λόγω και της σημερινής τρίωρης στάσης εργασίας σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ, αλλά και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω του “6ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου”.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό, όπου είναι απροσπέλαστα και τα δύο ρεύματα, ενώ αργά κινούνται τα οχήματα και στην Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας.

Στο “κόκκινο” βρίσκονται, επίσης, η Λεωφόρος Κηφισίας στο ρεύμα της ανόδου, η Λεωφόρος Μεσογείων σε διάφορα τμήματά της και η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα της ανόδου.

Στο κέντρο της Αθήνας παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, με τα περισσότερα προβλήματα να σημειώνονται στη Βασιλίσσης Σοφίας και στη Φιλολάου στο Παγκράτι.

Την ίδια στιγμή, οι οδηγοί κινούνται αργά στην Ηλιουπόλεως και την Εθνικής Αντιστάσεως.

Στάση εργασίας σε ΗΣΑΠ, Μετρό, Τραμ

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα, Παρασκευή (18/11), από τις 11:00 έως τις 14:00 ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ.

Αυτό εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι οι οποίοι πήραν την απόφαση για την πραγματοποίηση της στάσης προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να τιμήσουν τον αδικοχαμένο συνάδελφό τους Πέτρο Γιάμαλη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του, ενώ η κηδεία θα γίνει σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα