Κως: Μυστήριο η εξαφάνιση της 43χρονης Διονυσίας – “Την είχαν απειλήσει”

Κως: Μυστήριο η εξαφάνιση της 43χρονης Διονυσίας – “Την είχαν απειλήσει”
Η αγνοούμενη Διονυσία Φως στο Τούνελ - Αγγελική Νικολούλη

Η ξεκλείδωτη πόρτα, τα αναστατωμένα πράγματά της και το απενεργοποιημένο κινητό, συνθέτουν το σκηνικό της εξαφάνισης της Διονυσίας Καραγεωργίου από την Κω.

Την εξαφάνιση μιας γυναίκας από την Κω έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής (26/1). Η ξεκλείδωτη πόρτα, τα αναστατωμένα πράγματά της και το απενεργοποιημένο κινητό, συνθέτουν το σκηνικό της εξαφάνισης της 43χρονης Διονυσίας Καραγεωργίου.

Η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού αγνοείται από τα τέλη Ιουνίου από την Κω, όπου έμενε. Την 1η Ιουλίου η μητέρα της Σούλας, όπως την φώναζαν, δήλωσε την εξαφάνισή της. Καθημερινά την επισκεπτόταν και όταν δεν εμφανίστηκε, εκείνη ανήσυχη πήγε σπίτι της κόρης της να δει τι συμβαίνει.

Βρήκε την αστυνομική της ταυτότητα και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο για Κάλυμνο, το οποίο δεν είχε χρησιμοποιηθεί. Το κινητό της από τότε είναι απενεργοποιημένο και το τελευταίο στίγμα του ήταν από την περιοχή της Αθήνας.

Πληροφορία που έφτασε στο “Φως στο Τούνελ”, επιβεβαίωσε πως η αγνοούμενη ταξίδεψε στα τέλη Ιουνίου με καράβι από την Κω, στον Πειραιά. Από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

Το τελευταίο διάστημα η Διονυσία ήταν άνεργη, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της, κάτι που την είχε επηρεάσει ψυχολογικά και γινόταν εσωστρεφής.

Ένα μήνα πριν την εξαφάνιση, εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι συνομιλούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κάποιον άνδρα από την Αθήνα, με το όνομα «Δημήτρης». Σύμφωνα με τη μητέρα της, εκείνος την προέτρεπε να ταξιδέψει για να τον συναντήσει.

Στην εκπομπή έφτασαν πληροφορίες για μία κοπέλα που της έμοιαζε και η ομάδα εξωτερικών ερευνών κινήθηκε σε διαφορετικούς χώρους στην Αθήνα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

“Την είχαν απειλήσει πριν εξαφανιστεί…”

Η αδελφή και η μητέρα της αγνοούμενης γυναίκας, εμφανώς αναστατωμένες μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» για τα ανησυχητικά περιστατικά που είχαν προηγηθεί.

Περιγράφουν τη μητέρα ενός κοριτσιού ως μία ευαίσθητη γυναίκα που έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

«Προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, αλλά η νυν σύντροφός του την απείλησε ότι αν συνεχίσει να τον ψάχνει, θα χειροδικήσει όταν τη συναντήσει. Ήθελε απλά να έχουν θερμές επαφές για χάρη του παιδιού τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή της.

«Το μόνο που θέλουμε είναι να είναι καλά και να γυρίσει πίσω. Κλαίω μέρα-νύχτα και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Το παιδί της την αναζητάει», είπε η μητέρα της.

«Συνομιλούσε με κάποιον στο διαδίκτυο…»

Οι δύο γυναίκες που ήταν πιο κοντά στην αγνοούμενη Διονυσία, μίλησαν στο τηλεοπτικό συνεργείο για την απόφαση τους να απευθυνθούν στο «Τούνελ» με την ελπίδα να μπει ένα τέλος στο Γολγοθά τους.

Η αδελφή της είπε χαρακτηριστικά:

«Ένα μήνα πριν εξαφανιστεί, συνομιλούσε με κάποιον από την Αθήνα που γνώρισε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την προέτρεπε να ταξιδέψει και να τον συναντήσει. Ήταν και λίγο ευκολόπιστη και δεν ξέρω αν αυτό το άτομο σχετίζεται με την εξαφάνισή της. Δυστυχώς, έχουν περάσει πέντε ολόκληροι μήνες και ο νους μας πάει στο κακό. Αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στην κυρία Νικολούλη για να βρούμε μία άκρη για την αδελφή μου ανήσυχοι με όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία και αναδεικνύονται μέσω της εκπομπής. Είναι η ύστατη προσπάθειά μας.»

Τη διαδικτυακή γνωριμία επιβεβαίωσε και η μητέρα της.

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι μιλούσε με κάποιον από την πρωτεύουσα και της έταζε διάφορα, της πουλούσε ένα ωραίο παραμύθι. Βρήκα ένα εισιτήριο που είχε εκδοθεί πριν την εξαφάνιση, αλλά το είχε ακυρώσει γιατί ήταν διστακτική. Έχω πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγει και δε δίνει κάποιο σημάδι ζωής.»

Η Διονυσία έχει ύψος 1.53, είναι αδύνατη με πράσινα μάτια και μαύρα μαλλιά, περίπου μέχρι την ώμο. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι ένα μεγάλο τατουάζ λουλούδι που έχει στη μέση της. Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει «Missing Alert».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα