Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελία για εισβολή εξωσχολικών με αιχμηρά αντικείμενα – Δεν βρήκε τίποτα η ΕΛΑΣ

Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελία για εισβολή εξωσχολικών με αιχμηρά αντικείμενα – Δεν βρήκε τίποτα η ΕΛΑΣ
Κολλέγιο Αθηνών ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κολλέγιο Αθηνών, όπου εξωσχολικά άτομα φέρονται να εισέβαλαν στο σχολείο με αιχμηρά αντικείμενα. Έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης (19/10) στο Κολλέγιο Αθηνών που βρίσκεται επί της οδού Στεφάνου Δέλτα 15 στο Ψυχικό. Το κέντρο άμεσου δράσης της ΕΛΑΣ έλαβε τρεις κλήσεις, στις οποίες γινόταν αναφορά για εισβολή δύο εξωσχολικών ατόμων που φέρουν αιχμηρά αντικείμενα στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του Κολλεγίου έκλεισαν τις εισόδους, εξόδους καθώς και τις αίθουσες του κτιρίου.

Κατά τους εξονυχιστικούς ελέγχους των αρχών στους χώρους του Κολλεγίου, δεν εντοπίστηκαν τα εν λόγω άτομα και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Στις αρχές έδωσαν αναλυτική κατάθεση υπάλληλοι του Κολλεγίου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έκανε τις κλήσεις στο κέντρο άμεσης δράσης, ωστόσο κανείς εξ αυτών δεν φέρεται να προχώρησε στις εν λόγω ειδοποιήσεις.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι να επρόκειτο για τηλεφώνημα-φάρσα από μαθητές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα