Κόρη του ιερέα της Μάνης: Η 12χρονη μας έλεγε ότι την είχε "πειράξει" ο παππούς της

Ο ιερέας της Μάνης που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη
Ο ιερέας της Μάνης που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη GLOMEX

Για τα μαρτύρια που περνάει η οικογένειά της, μίλησε για πρώτη φορά η κόρη του 57χρονου ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι.

Θλίψη και οργή προκαλούν τα όσα καταθέτει το 12χρονο κοριτσάκι από την Μάνη, που αποκαλούσε τον ιερέα “μπαμπά”. “Μερικές φορές η μαμά με άφηνε και στο σπίτι του παππού Θ... Μερικές φορές ο παππούς Θ. μου έκανε αυτά που μου είχε κάνει ο μπαμπάς Ν... Αυτά τα είπα στη γιαγιά, στη μαμά και στη θεία μου”, ανέφερε το κορίτσι.

Μπαλάκι ευθύνης για την 12χρονη που καταγγέλλει ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον 57χρονο ιερέα που συγκατοικούσε με την μητέρα της αλλά και από τον βιολογικό της παππού, με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως να προκαλούν ανατριχίλα.

Ο ιερέας μέσα από την φυλακή, συντετριμμένος δήλωσε στον ΑΝΤ1: “Ήμουν σίγουρος για την αθωότητά μου. Εμφανίστηκα στις αρχές όχι με στοιχεία να αποδείξω κάτι αλλά μόνο για να πω την αλήθεια. Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι βαρύτατο το στίγμα ακόμα και αν αθωωθώ”.

Η κόρη του 57χρονου, σοκαρισμένη, “σπάει” για πρώτη φορά την σιωπή της για τα μαρτύρια, που όπως δηλώνει, περνάει η οικογένειά της. “Εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί το παιδί ότι το είχε πειράξει ο παππούς. Της λέω τι εννοείς; Μου έδειχνε με τα χέρια της ότι την χάιδευε στη μέση και στο στήθος. Έπιασα τη μητέρα και μου είπε μην δίνετε βάση σε αυτά που λέει η μικρή. Εμείς οι ίδιοι δώσαμε το παιδάκι στο Χαμόγελο του Παιδιού”.

Ο ιερέας υποστηρίζει ότι φιλοξενούσε το παιδί και την μητέρα του από αγάπη και συμπόνοια. “Δεν έχω αγγίξει ποτέ το παιδί. Λυπάμαι γι' αυτά που ακούγονται. Τους έβαλα στο σπίτι μου με αγάπη. Τους αγόρασα ρούχα, παπούτσια και πάντα όλα παρουσία της κόρης μου.

Ο παππούς, από την πλευρά του, ξέσπασε με δάκρυα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ το κορίτσι. “Δεν την έχω βαρέσει ποτέ, το αγαπάω το κορίτσι. Δεν αντέχω, καλύτερα να πεθάνω αν δεν βλέπω το εγγόνι μου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παππούς 12χρονης στη Μάνη: Ουδέποτε "πείραξα" εγώ το παιδί

Ο Ιερέας της Μάνης σπάει τη σιωπή του: Ποτέ δεν έμεινα μόνος με τη 12χρονη - Η μάνα της την έβαλε να τα πει

Μητέρα 12χρονης στη Μάνη: "Είχα εμπιστοσύνη στον ιερέα, τώρα όμως πιστεύω την κόρη μου"

SHARE: