Κορονοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Κοσμάς – Αρνούνταν να νοσηλευτεί

Κορονοϊός: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Κοσμάς – Αρνούνταν να νοσηλευτεί
Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Μητροπολίτης Κοσμάς, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του. Αρνούνταν κατηγορηματικά τη διακομιδή του.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, μετά από επιδείνωση που παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα της Τετάρτης και, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου και ενώ αρχικώς η κατάσταση του ήταν σταθερή, τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε επιδείνωση και πτώση οξυγόνου.

Ενημερώθηκαν οι υγειονομικές αρχές και στο Νοσοκομείο Αγρίνιου έγιναν ετοιμασίες για την εισαγωγή του Μητροπολίτη ενώ κινητοποιήθηκε και η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου υπό τον συντονισμό της ΥΠΕ.

Μέχρι τις πρωινές ώρες της Τρίτης ωστόσο ο Μητροπολίτης Κοσμάς δεν εισήχθη σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν το ΕΚΑΒ έσπευσε να παραλάβει τον Σεβασμιώτατο εκφράστηκε από τον ίδιο άρνηση μεταφοράς του στο νοσοκομείο, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαβουλεύσεις μεταξύ υγειονομικών και εκκλησιαστικών κύκλων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα