Κορονοϊός: Η ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά – LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Κορονοϊός: Η ενημέρωση από Τσιόδρα και Χαρδαλιά – LIVE ΕΙΚΟΝΑ
Έκτακτη ενημέρωση από Σ. Τσιόδρα, Ν. Χαρδαλιά στις 4 Αυγούστου 2020

Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε κοινή ενημέρωση για την εξέλιξη της μάχης με τον κορονοϊό στην Ελλάδα, για πρώτη φορά από τις 26 Μαΐου.

O καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, επιστρέφει στην ενημέρωση μαζί με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά και ενημερώνουν αυτή την ώρα για την εξέλιξη της πανδημίας κορονοϊού στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νews 24/7 η επιστροφή του καθηγητή δεν είναι μόνιμη στην τακτική ενημέρωση αλλά λόγω των περιστάσεων που έχουν διαμορφωθεί απαιτείται και η δική του συμβολή ενόψει του Δεκαπευνταύγουστου.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία ενημέρωση από το δίδυμο είχε γίνει στις 26 Μαΐου, μετά από 72 κοινές ενημερώσεις. Μάλιστα κατά την τελευταία αυτή συνέντευξη τύπου, ο κ. Χαρδαλιάς είχε πει χαρακτηριστικά “δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο” και εξέφρασε την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ ξανά.

“Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει”.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν και ο Σωτήρης Τσιόδρας, επέστρεψε για μία (;) ακόμα φορά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα