Κορονοϊός: Πέθανε 14χρονη στο νοσοκομείο Λαμίας

Κορονοϊός: Πέθανε 14χρονη στο νοσοκομείο Λαμίας
EUROKINISSI

Ένα κορίτσι μόλις 14 χρόνων που νοσούσε από κορονοϊό άφησε την τελευταία του πνοή στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας. Δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στην Αθήνα. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λαμία από τον θάνατο 14χρονης η οποία το απόγευμα του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του νοσοκομείου της πόλης.

Το κορίτσι διακομίστηκε στις 9:30΄ το πρωί με αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης ενώ όπως προέκυψε, δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και  νοσούσε από τις 29 Νοεμβρίου.

Οι γιατροί, σύμφωνα με το Lamiareport.gr, από τις εξετάσεις που έκαναν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο, και αποφάσισαν να το κάνουν διακομιδή στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Δυστυχώς όμως η 14χρονη έπαθε ανακοπή και κατέληξε λίγο πριν από τις 17.30 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λαμίας

Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο  Covid 19  παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, νοσούσε από 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον. Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου. Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια.

Δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μ.μ..

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version