Κορονοϊός-Σωτηρία: 40χρονος έμεινε δύο ολόκληρους μήνες στην εντατική

Κορονοϊός-Σωτηρία: 40χρονος έμεινε δύο ολόκληρους μήνες στην εντατική

Συγκλονίζουν αλλά και αφυπνίζουν οι περιγραφές του 40χρονου που έμεινε 4 μήνες στο νοσοκομείο, τους 2 εξ αυτών σε ΜΕΘ λόγω κορονοϊού.

Μπήκε στο νοσοκομείο Σωτηρία στις 17 Μαρτίου. Βγήκε στις 20 Ιουλίου. Έμεινε μέσα τέσσερις μήνες, τους δύο εξ αυτών στην εντατική. Ο Δημήτρης είναι 40 ετών, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας πριν νοσήσει, ο κορονοϊός ωστόσο τον έφερε μπροστά σε έναν Γολγοθά. Έμεινε σε ΜΕΘ για 60 ολόκληρες μέρες, έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο, ωστόσο βγήκε νικητής.

Οι περιγραφές του; Γροθιά στο στομάχι και ένα ηχηρό πειστήριο για όσους αρνούνται να πιστέψουν. “Δεν μπορούσα να σηκώσω καν το πόδι και το χέρι μου. Προσπαθούσαν να με σηκώσουν από το κρεβάτι και μου κόπηκε η αναπνοή”, θυμάται ο ίδιος για τις ημέρες στο νοσοκομείο, μακριά από την οικογένειά του, που επίσης “χτυπήθηκε” από τη νόσο, αφού η μητέρα του, η σύζυγός του κα ο 4χρονος γιος του επίσης προσβλήθηκαν από τον ιό.

“Δεν καταλάβαινα ότι έχω έλλειψη οξυγόνου. Στο ασθενοφόρο μου είχαν βάλει οξυγόνο στο 100%”, προσθέτει και απαντά για τους αρνητές: “Όταν ακούω να λέει κάποιος ότι δεν υπάρχει κορονοϊός απλά γελάω. Δεν έχω την υπομονή να το συζητήσω”

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα