Κορονοϊός: Στους 355 οι νεκροί – Κατέληξαν 3 ακόμη ηλικιωμένοι

Κορονοϊός: Στους 355 οι νεκροί – Κατέληξαν 3 ακόμη ηλικιωμένοι
Ασθενής που κατέληξε σε εντατική. AP

Αυξάνεται ο αριθμός των συμπολιτών μας που έχασαν τη μάχη με την επιδημία. Σε λιγότερο από 20 ώρες έχασαν τη ζωή τους 2 άνθρωποι στην Αττική και ένας στη Λέσβο.

Μεγαλώνει δραματικά ο αριθμός των ανθρώπων που χάνουν τη ζωή τους από τον κορονοϊό. Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι κατέληξαν στο Νοσοκομείο Σωτηρία, ένας 84χρονος, στον Ευαγγελισμό ένας ηλικιωμένος με την ίδια ηλικία και επίσης ένας 87χρονος στη Μυτιλήνη. Και οι τρεις έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Οι συνολικοί θάνατοι από την αρχή της επιδημίας έχουν πλέον φτάσει τους 355.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου ήταν 346, εκ των οποίων 23 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Χθες ανακοινώθηκαν επίσης ότι η νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 ήταν 8, ενώ από την έναρξη της επιδημίας είχαν καταγραφεί συνολικά 352 θάνατοι. Πλέον ο αριθμός αυτός αυξήθηκε στους 355. Οι 131 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.9% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των κρουσμάτων

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version