Κορονοϊός: Συνάντηση του Δήμου Αθηναίων με φορείς και οργανώσεις για τους άστεγους

Άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας
Άστεγοι στο κέντρο της Αθήνας EUROKINISSI

Ο Δήμος Αθηναίων με φορείς και οργανώσεις θα συζητήσουν τη Δευτέρα για το πως μπορούν οι άστεγοι και άλλες ευπαθείς ομάδες να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Αν δεν έχετε ακούσει/διαβάσει τίποτα για κάποια πρωτοβουλία για τους άστεγους (τουλάχιστον της Αθήνας) αναφορικά με την προστασία τους από τον κορονοϊό, είναι μάλλον φυσιολογικό. Δεν έχει παρθεί καμία.

Μόλις την Δευτέρα, με αρκετή καθυστέρηση είναι η αλήθεια, θα λάβει χώρα συνάντηση των ιθυνόντων του Δήμου της Αθήνας με τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το ΚΕΘΑ ΚΑΙ οργανώσεις που κάνουν street work στην πόλη με πρωτοβουλία του Δήμου έτσι ώστε να συζητηθούν διεξοδικά οι λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν για μία σειρά από ευπαθείς ομάδες της πόλης.

Σ' αυτές συμπεριλαμβάνονται φυσικά οι άστεγοι καθώς και οι τοξικοεξαρτημένοι και άλλοι συμπολίτες μας που τούτες τις πολύ δύσκολες ώρες για όλους χρειάζονται επιπλέον βοήθεια από τους φορείς της πολιτείας.

Οπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι υπηρεσίες του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) που κάνουν την διανομή συσσιτίου, συνεχίζουν κανονικά την λειτουργία τους με ενισχυμένα μέτρα υγιεινής για την προστασία των δικαιούχων αλλά και των εργαζόμενων του ΚΥΑΔΑ.

Αλλά αυτό φυσικά είναι το λιγότερο όπως γίνεται κατανοητό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network