Κούγιας για δολοφονία 19χρονου: "Οργανωμένη και προμελετημένη η επίθεση στον Άλκη και τους φίλους του"

Αλέξης Κούγιας
Αλέξης Κούγιας SOOC

Για μία οργανωμένη, προμελετημένη επίθεση, έκανε λόγο ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Κατά την έξοδό του από το γραφείο της ανακρίτριας, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος ανέφερε ότι οι δράστες παρακολουθούσαν την παρέα των νεαρών τη μοιραία νύχτα, πριν τελικά τους επιτεθούν στη συμβολή των οδών Θεοδώρου Γαζή και Νικολάου Πλαστήρα.

Όπως είπε, οι γονείς του Άλκη και οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν επίθεση το ίδιο βράδυ μετέβησαν στο γραφείο της έβδομης τακτικής ανακρίτριας για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής για την υποστήριξη των κατηγοριών και για τη δολοφονία του Άκη και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος των δύο φίλων του, υπόθεση για την οποία ήδη κατηγορούνται συνολικά 11 νεαροί εναντίον των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

ADVERTISING

Μετά τη διαδικασία ενώπιον της ανακρίτριας, οι γονείς του Άλκη και οι φίλοι του αποχώρησαν από τα δικαστήρια χωρίς να κάνουν κάποια δήλωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δολοφονία 19χρονου, Δολοφονία Άλκη, Δικαιοσύνη, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network