Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ο λυράρης βιαστής και μαστροπός του 11χρονου αγοριού – Εμπλοκή και γιατρού

Κρήτη: Στον Εισαγγελέα ο λυράρης βιαστής και μαστροπός του 11χρονου αγοριού – Εμπλοκή και γιατρού
Ο 66χρονος λυράρης κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία 11χρονου αγοριού Cretapost.gr

Ο 66χρονος βιαστής και μαστροπός 11χρονου αγοριού από το Ηράκλειο Κρήτης οδηγείται σήμερα, Τρίτη (28/3) στον Εισαγγελέα. Αρνείται όλες τις κατηγορίες ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 66χρονος βιαστής και μαστροπός του 11χρονου αγοριού από το Ηράκλειο Κρήτης, ύστερα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που ήρθαν στη δημοσιότητα, χτες, Δευτέρα (27/3).

Το 2018 ο 66χρονος προσέγγισε τον ανήλικο όταν ήταν 11 ετών τότε, αναφέροντας του ότι διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους γονείς του, γεγονός το οποίο δεν ίσχυε και ξεκίνησε να συνομιλεί μαζί του δια ζώσης, μετά το πέρας εξωσχολικών δραστηριοτήτων του ανηλίκου, από τις οποίες επέστρεφε μόνος του στην οικία του, η οποία βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από αυτές.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων με τον ανήλικο και σταδιακά με κλιμακούμενη πρόοδο, ο δράστης προέβαινε σε προτάσεις και χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του, ώσπου περίπου το 2020, τον εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη.

Οι βιασμοί σε βάρος του ανηλίκου συνεχίστηκαν μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου 2023 και λάμβαναν χώρα σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση.

Ο 66χρονος λυράρης φαίνεται ότι είχε ανεβάσει φωτογραφίες του ανήλικου σε ειδικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο, αναζητώντας “πελάτες”.

Σημειώνεται πως στην υπόθεση, έχει ταυτοποιηθεί η εμπλοκή γιατρού από δημόσιο νοσοκομείο. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ του 16χρονου -σήμερα- αγοριού, όπου ανέβαζε φωτογραφικό υλικό και φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (27/3) σε έρευνα σε σπίτια όσων το παιδί κατονόμασε και έχουν ήδη κατασχεθεί κινητά και υπολογιστές.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η μητέρα του ανήλικου αγοριού φαίνεται πως εντόπισε στο κινητό τηλέφωνο του 16χρονου περίεργα μηνύματα και φωτογραφίες και ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, χειρίστηκαν την υπόθεση με μεγάλη προσοχή και κατάφεραν να συλλάβουν τον 66χρονο λυράρη, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Σημειώνεται πως στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο γιος του 66χρονου, ο οποίος, μιλώντας στο Star, τόνισε πως “όλα είναι ψέματα”. “Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Αύριο στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα” δήλωσε.

“Αυτό που βλέπαμε εμείς είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και μια χαρά οικογένεια. Είμαι σε σοκ“, ανέφερε συγγενής του.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε από την Εισαγγελία τη γνωστοποίηση του ονόματος του γιατρού, με σκοπό να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες για την αποπομπή του από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα