Κρήτη: Θρήνος για τη Chloe από τη Βρετανία που έχασε τη ζωή της σε μπαρ

Κρήτη: Θρήνος για τη Chloe από τη Βρετανία που έχασε τη ζωή της σε μπαρ

Οι φίλοι της άτυχης κοπέλας προσπαθούν να βοηθήσουν την οικογένεια, κάνοντας ακόμα και διαδικτυακές δημοπρασίες. Νεκρός κι ένας 24χρονος Βρετανός.

Tην τελευταία της πνοή άφησε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης μια 25χρονη κοπέλα από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, η νεαρή γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν σε μπαρ των Μαλίων και κατέρρευσε με αποτέλεσμα στο σημείο να σπεύσει ασθενοφόρο και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η νεαρή γυναίκα υπέστη ανακοπή, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η Chloe, η νεαρή κοπέλα από την Βρετανία, συνδύαζε δουλειά και διακοπές στην περιοχή των Μαλίων, του Δήμου Χερσονήσου.

Οι φίλοι της συγκλονισμένοι ξεκίνησαν άμεσα προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για να να βοηθήσουν την οικογένειά της.

Μάλιστα, κατόπιν απόφασης της οικογένειάς, της η νεαρή κοπέλα θα κηδευτεί στην Κρήτη, που αγάπησε τόσο πολύ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η κηδεία της 20χρονης κοπέλας θα γίνει την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου, στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των φίλων της, η κοπέλα το τελευταίο διάστημα έκανε αυστηρή διατροφή και δεν τρεφόταν σωστά, ενώ η ποσότητα αλκοόλ που φέρεται να κατανάλωσε δεν φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να της δημιουργήσει πρόβλημα.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο της Ανάληψης Χερσονήσου, βρέθηκε κι ένας 24χρονος Βρετανός.

Ο νεαρός είχε ειδοποιήσει ότι δεν αισθανόταν καλά, ωστόσο μέχρι να φτάσει στο σημείο το ΕΚΑΒ, ο άτυχος νεαρός είχε ήδη εκπνεύσει.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, καθώς δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version