Κρήτη – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του δέντρου που κόστισε τη ζωή του 51χρονου

Κρήτη – Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της πτώσης του δέντρου που κόστισε τη ζωή του 51χρονου
YouTube/neakriti.gr

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την τραγική στιγμή της πτώσης του πεύκου, που στάθηκε μοιραία για τον 51χρονο μοτοσικλετιστή στην Κρήτη.

Σοκάρουν οι εικόνες του βίντεο από την πτώση του δέντρου στην λεωφόρο Δημοκρατίας το οποίο κόστισε την ζωή του 51χρονου μοτοσικλετιστή.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το neakriti, μέσα από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας φαίνεται καρέ καρέ η τραγική στιγμή που το τεράστιο δέντρο πέφτει στο οδόστρωμα τρομοκρατώντας πεζούς οδηγούς όπως και περίοικους.

“Να εντοπιστούν τα αίτια” καλεί ο δήμαρχος Ηρακλείου

«Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός για τον θάνατο του 51χρονου Παναγιώτη που καταπλακώθηκε από τεράστιο πεύκο σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Ο κ. Λαμπρινός απευθύνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 51χρονου ενώ τονίζει πως είναι «αδιανόητο να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος τόσο άδικα».

Δείτε αναλυτικά την δήλωσή του:

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για το Ηράκλειο. Το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, σε κεντρικό σημείο της πόλης, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας. Είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Διαβεβαιώνω τους δημότες ότι θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version