Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη

Οδηγοί ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές στην εθνική οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, μετά το κλείσιμο των Τεμπών το βράδυ της Παρασκευής εξαιτίας πτώσης βράχου στο οδόστρωμα. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ)
Οδηγοί ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές στην εθνική οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010, μετά το κλείσιμο των Τεμπών το βράδυ της Παρασκευής εξαιτίας πτώσης βράχου στο οδόστρωμα. (EUROKINISSI // ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ) EUROKINISSI

Ποιες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στα Τέμπη λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος και κατά τις ώρες 12.00 έως 22.00 αποφάσισε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων που πιθανόν θα προκληθούν από την ομαδική είσοδο των οχημάτων στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών, λόγω της μεγάλης επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας, την ομαλή και εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια Πυργετού (χ/θ 393+100) έως τη δ/ση Ομολίου (χ/θ 390+500), αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο πάρκινγκ με τη δ/ση Ομολίου.

Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη ΝΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη δ/ση Ομολίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν.

Πηγή: thesstoday.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network