Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστός ο σταθμός μετρό "Μέγαρο Μουσικής"

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ / EUROKINISSI

Ποιοι κεντρικοί δρόμοι της Αθήνας και ποιες ώρες θα κλείσουν την Κυριακή λόγω του πάπα Φραγκίσκου. Χωρίς στάση η διέλευση του μετρό από τον σταθμό "Μέγαρο Μουσικής".

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αθήνας θα τεθούν σε ισχύ από το μεσημέρι της Κυριακής (05/12) λόγω της επίσκεψης του πάπα Φραγκίσκου στην ελληνική πρωτεύουσα.

Πιο αναλυτικά, κατά τις ώρες 13:00 έως 20:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Λ. Β. Σοφίας στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλεως, όπως επίσης και στην Λ.Β. Κωνσταντίνου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μερκούρη και Β. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Σοφίας.

Κατά την κίνηση της πομπής του επισήμου, δε θα επιτρέπεται η κυκλοφορία λοιπών οχημάτων στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μετρό: Θα κλείσει ο σταθμός "Μέγαρο Μουσικής"

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας την Κυριακή από τις 12 το μεσημέρι θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής». Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΑΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΡΟ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

24MEDIA NETWORK