Κυψέλη: Μολότοφ εναντίον αστυνομικών και φθορές σε βιτρίνες

Κυψέλη: Μολότοφ εναντίον αστυνομικών και φθορές σε βιτρίνες
Επεισόδια στην Κυψέλη

Ομάδα περίπου 1.000 αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε πορεία μετά την συγκέντρωση στην Πλ. Αγ. Γεωργίου, έριξε σε δύο περιπτώσεις μολότοφ εναντίον αστυνομικών και προκάλεσε φθορές σε βιτρίνες επιχειρήσεων.

Δεύτερο συνεχόμενο βράδυ έντασης στην Κυψέλη. Ομάδα περίπου 1.000 αντιεξουσιαστών που νωρίτερα είχαν απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, μετά τα χθεσινοβραδινά περιστατικά, πραγματοποίησαν πορεία και κάποια στιγμή διασκορπίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες και στους γύρω δρόμους.

Ακολούθησαν δύο επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ ενώ σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκάλεσαν φθορές στις βιτρίνες τεσσάρων επιχειρήσεων, εκ των οποίων η μία σουπερμάρκετ και ένα υποκατάστημα τράπεζας. Αυτή την στιγμή η ηρεμία φαίνεται να έχει αποκατασταθεί ενώ θα ακολουθήσει καταγραφή και απολογισμός των ζημιών από την Αστυνομία.

Από την περιοχή μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τυχόν προσαγωγές. Υπενθυμίζεται, ότι τα ξημερώματα άγνωστος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε ότι έπεσε θύμα ληστείας και επίθεσης με μαχαίρι και όταν έφτασαν εκεί αστυνομικές δυνάμεις, ήρθαν αντιμέτωποι με 400 άτομο που τους επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια. Οι αστυνομικές δυνάμεις σε αυτό το περιστατικό απάντησαν με χημικά και συνολικά έγιναν 37 προσαγωγές εκ των οποίων οι 5 κατέληξαν συλλήψεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα