Λαμία: Στο εδώλιο ο πατέρας που ασελγούσε στην ανήλικη ΑμεΑ κόρη του

Λαμία: Στο εδώλιο ο πατέρας που ασελγούσε στην ανήλικη ΑμεΑ κόρη του
Στιγμιότυπο από αίθουσα δικαστηρίου Eurokinissi

Η μικρή που πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια και είναι σήμερα 20 ετών, έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του 58χρονου, στον οποίο έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και πάλι σήμερα, Τετάρτη, ο 58χρονος πατέρας ανήλικου κοριτσιού με νοητική υστέρηση, ο οποίος από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι και το καλοκαίρι του 2015, φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά κατ’ εξακολούθηση.

Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, η μικρή που πάσχει από ψυχοσωματική ασθένεια και είναι σήμερα 20 ετών, έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του 58χρονου, στον οποίο έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο οικείο ΑΤ δύο φορές το μήνα και απαγόρευσης προσέγγισης της κόρης του οπουδήποτε κι αν βρίσκεται εκείνη.

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας και δικάζεται από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, αποπλάνηση ανηλίκου και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ΄ εξακολούθηση.

Στο βούλευμα περιγράφονται ανατριχιαστικές εικόνες που έζησε η μικρή κοντά στον πατέρα της, καθώς την υποχρέωνε να τον φωνάζει «μωρό μου» και να παρακολουθεί μαζί του ερωτικές ταινίες.

Στη συνέχεια έβαζε το κορίτσι που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, να του κάνει «striptease» όπως έβλεπε στις ταινίες, πριν προβεί σε ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας κατ’ εξακολούθηση το προστατευόμενο αγαθό της αγνότητας της παιδικής ηλικίας, της γενετήσιας ελευθερίας και της οικογενειακής τάξης.

Η δίκη του είχε αναβληθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, εξαιτίας κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Αυτή τη φορά έχει διοριστεί αυτεπαγγέλτως η δικηγόρος Λαμίας Σοφία Σταυράκη, ενώ συνήγορος Πολιτικής Αγωγής είναι ο Κωνσταντίνος Πόζιος από την Ευρυτανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα