Λάρισα: 16χρονος έσβησε τσιγάρο στο πόδι 15χρονης γιατί τον απέρριψε ερωτικά

Έφηβοι που καπνίζουν (φωτογραφία αρχείου)
Έφηβοι που καπνίζουν (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Ένας 16χρονος μαθητής Λυκείου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες δύο 15χρονων κοριτσιών, έσβησε τσιγάρο στο γόνατο της μίας, όταν εκείνη τον απέρριψε ερωτικά.

Στη σύλληψη ενός 16χρονου μαθη­τή Λυκείου, κατηγορούμενου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για απλή σωματική βλάβη, προ­χώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύ­θυνσής Ασφάλειας Λάρισας, με αφορμή ένα ασυνήθιστο περιστατικό σε βάρος δύο 15χρονων μαθητριών Γυμνασίου.

Στην Κεντρική πλατεία, το απόγευμα της Παρασκευής, βρέ­θηκαν δύο 15χρονες και ο 16χρονος στο πλαίσιο κοινής παρέας με άλλα παιδιά.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της Εφημερίδας "Ελευθερία", ο 16χρονος αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τη μία 15χρονη, για να επιμείνει ωστό­σο στη συνέχεια με προτάσεις του, απαιτώντας δηλαδή από τη μαθή­τρια να προχωρήσει σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη αρνήθηκε παρατηρώντας τον 16χρονο για τη στάση του, ο οποίος επέμενε μάλιστα και με χει­ρονομία. Ο 16χρονος δεν πτοήθηκε και εκδήλωσε το ίδιο ενδιαφέρον για άλλη 15χρονη της ίδιας παρέας.

Όταν και εκείνη του αρνήθηκε επίσης παρατηρώντας την απαράδεκτη στάση του τότε, απειλώντας την ότι θα της σβήσει το τσιγάρο του πάνω της, την πίεζε με τα χέρια του επίσης σε πράξεις που προσέβαλαν τη γε­νετήσια αξιοπρέπειά της.

Η 15χρονη όχι μόνο αρνήθηκε, αλ­λά αντιστάθηκε στις παράλογες απαιτήσεις του 16χρονου, με αποτέλεσμα εκείνος να σβήσει το τσιγάρο που κρατούσε στο πόδι της μαθήτριας και να της προκαλέσει ένα μικρό έγκαυμα.

Τα κορίτσια ανέφεραν το περιστατικό στους γονείς τους και μετά την κα­ταγγελία της υπόθεσή στην ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο με τις κατηγορίες της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας των δύο κοριτσιών και για απλή σωματική βλά­βη σε βάρος της μιας κοπέλας.

Μετά την απολογία του ο 16χρονος αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εν­τολή, καθότι ανήλικος ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σχηματί­ζεται δικογραφία σε βάρος τού νεα­ρού μαθητή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Τοπικά Νέα
SHARE:

24Media Network