Λάρισα: Ένταση με αντιεμβολιαστές στον Άγιο Αχίλλιο - Φώναζαν "αίσχος" στον Μητροπολίτη

Ένταση με αντιεμβολιαστές στον Άγίο Αχίλλιο
Ένταση με αντιεμβολιαστές στον Άγίο Αχίλλιο LARISSANET

Ένταση δημιουργήθηκε από αντιεμβολιαστές στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, όπου πραγματοποιήθηκαν εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου, όπου έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί σε κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ, μετά από ένταση που δημιουργήθηκε από αντιεμβολιαστές που βρέθηκαν στο σημείο.

Οι αντιεμβολιαστές φώναζαν "αίσχος" και "ντροπή" και γιουχάρανε επειδή επετράπησαν οι εμβολιασμοί έξω από την εκκλησία. Φώναζαν, μάλιστα, "ανάξιος" στον Μητροπολίτη Ιερώνυμο που ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία.

ADVERTISING

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: "Η Iερά Μητρόπολη εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην 5η υγειονομική Περιφέρεια, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων για την υποδειγματική συνεργασία και την απόλυτη προσήλωσή τους στην επίτευξη τού σκοπού, που δεν είναι άλλος από την αποτροπή επιπλέον απωλειών συνανθρώπων μας από τον φονικό ιό Covid-19".

Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: Να νικήσουμε τον φόβο

«Εάν θα κάνεις το εμβόλιο ρωτάς το γιατρό σου» επεσήμανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μετά τη δοξολογία στον Άγιο Αχίλλιο και ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση για εμβολιασμό έξω από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα του larissanet, ευχαρίστησε και όλους όσοι διαμαρτυρήθηκαν κατά της δράσης εμβολιασμού. «Η μονάδα θα συνεχίσει το έργο της και θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε το μήνυμα ζωής» υπογράμμισε ο κ. Ιερώνυμος.

«Να νικήσουμε το φόβο, προσπαθούμε να πείσουμε…» κατέληξε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος χαιρέτησε όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά την αποχώρησή του, ενώ δήλωσε πως το γραφείο του είναι ανοιχτό σε όλους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εμβόλιο κορονοϊού, Εκκλησία, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network