Λάρισα: Κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου

Λάρισα: Κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου
Κατέρρευσε μπροστά στην κάμερα ο διευθυντής της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου Glomex

Η κόπωση "λύγισε" τον διευθυντή της κλινικής Covid του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, καθώς κατάρρευσε μπροστά στις κάμερες την ώρα που έκανε δηλώσεις.

Την κούραση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας επιβεβαίωσε το επεισόδιο που σημειώθηκε έξω από το γενικό νοσοκομείο Λάρισας, όταν ο διευθυντής της κλινικής Covid θέλησε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο Γιάννης Γκαμπρανης, Διευθυντή της Α’ Κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και γραμματέας της ΕΙΝΚΥΛ παρευρέθηκε το πρωί στο προαύλιο του Νοσοκομείου για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους, όμως δεν κατάφερε να πει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι να ζητήσει συγγνώμη “από την κούραση”.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο γιατρός ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε, μάλιστα, τη βοήθεια των συναδέλφων του για να καταφέρει να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσοκομείου.

Ο Γιάννης Γκαμπρανης στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό για την υγεία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα