Λεφάκης: Κρίση σε ΗΠΑ και Γερμανία - Δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές

Λεφάκης: Κρίση σε ΗΠΑ και Γερμανία - Δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές

Ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλώντας στον News247 στους 88,6 σημείωσε, το 2019 δεν θα λύσει κανένα από τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, αντίθετα θα κηρύξει την αρχή των σε βάθος τομών, που θα γίνουν επεισοδιακά και με δυσάρεστο αντίκτυπο τόσο για τη χώρα μας όσο και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

Έτος κυριαρχικών ανταρσιών χαρακτήρισε το 2019 ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης μιλώντας στον News247 στους 88,6.

Όπως σημείωσε, το 2019 δεν θα λύσει κανένα από τα προβλήματα των προηγούμενων ετών, αντίθετα θα κηρύξει την αρχή των σε βάθος τομών, που θα γίνουν επεισοδιακά και με δυσάρεστο αντίκτυπο τόσο για τη χώρα μας όσο και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

ADVERTISING

Έκανε λόγω για ασταθή παγκόσμια οικονομία και για αφνιδιαστικές αλλάγες στην παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Τόνισε ότι σημαντικές αλλαγές θα γίνουν και σε πρόσωπα, τα οποία ακόμη και σήμερα, δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Επισήμανε ότι οι ΗΠΑ, τα επόμενα χρόνια θα αντιμετωπίσουν πολιτική και οικονομική κρίση, κάτι που θα συμβεί τόσο στην Γερμανία, όσο και στη Γαλλία.

Ο κ. Λεφάκης αναφέρθηκε και στον μελλοντικό ρόλο της Ρωσίας.

Για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, σημείωσε ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε εκτός Βουλής κάποια από τα κόμματα που εκπροσωπούνται σήμερα και να μπουν ορισμένοι συνασπισμοί κομμάτων.

Φυσικά ο κ. Λεφάκης μίλησε αναλυτικά για όλα τα ζώδια και τι αναμένεται να αντιμετωπίσουν σε οικονομία, έρωτα, επάγγελμα και υγεία.

SHARE:

24Media Network