Λήξη στην αγωνία για άτομα που αναζητούνταν

Καταστροφές στην Κινέτα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Καταστροφές στην Κινέτα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα EUROKINISSI

Σε μία περίπτωση στην Αχαΐα μια μητέρα κάλεσε την Αστυνομία στο τηλέφωνο και είπε πως ο 43χρονος γιος της έφυγε με αυτοκίνητο από την Αιγείρα με άγνωστη κατεύθυνση. Το συγκεκριμένο άτομο εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του. Αρνητικά τα αποτελέσματα και για το δεύτερο άτομο που αναζητούσε ένας φίλος του στην Κινέτα

Αίσιο τέλος στην αγωνία της μητέρας από την Αχαΐα που έψαχνε τον 43χρονο γιο της από χθες το βράδυ.

Η ίδια τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές της Αχαΐας και ανέφερε πως ο γιος της είχε φύγει με το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση την Εθνική Οδό, χωρίς να γνωρίζει κατεύθυνση αλλά και χωρίς να έχει επικοινωνήσει μαζί της από εκείνη την χρονική στιγμή.

ADVERTISING

Τελικά σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκε ο γιος της που είναι καλά στην υγεία του και επικοινώνησε με την μητέρα του, ενώ όπως προέκυψε δεν είχε καμία σχέση με την πληγείσα περιοχή στην Κινέτα.

Σε ότι αφορά μία άλλη τηλεφωνική αναφορά που έγινε από έναν άντρα από τον Ασπρόπυργο, ότι δεν έβρισκε στο τηλέφωνο έναν φίλο του από την Κινέτα, το περιστατικό ελέγχθηκε με αρνητικά αποτελέσματα ενώ δεν υπήρξε και τυχόν αναζήτηση από συγγενικό πρόσωπο, οπότε για τις Αρχές και αυτή η αναζήτηση θεωρείται πως έχει λήξει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κακοκαιρία, Γηρυόνης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κακοκαιρία Γηρυόνης: Αγωνία για δύο άνδρες που αναζητούνται σε Κινέτα και Ασπρόπυργο

Λέκκας για Κινέτα: Η ραγδαιότητα της βροχόπτωσης και η φωτιά του 2018 βασικές αιτίες της καταστροφής

Κακοκαιρία "Γηρυόνης": Εικόνες καταστροφής απ' την Κινέτα - Εναέρια πλάνα που κόβουν την ανάσα

SHARE:

24Media Network