Lockdown: Κοσμοσυρροή στα κομμωτήρια για το “τελευταίο” χτένισμα

Lockdown: Κοσμοσυρροή στα κομμωτήρια για το “τελευταίο” χτένισμα
Κομμωτήριο Eurokinissi

Ανοιχτά τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής το Σαββατοκύριακο. Τεράστια η ζήτηση, πλήθος κόσμου για την περιποίηση της τελευταίας στιγμής.

Πλήθος κόσμου έσπευσε στα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής από το πρωί του Σαββάτου (07/11), καθώς οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις λειτουργούν κατ’ εξαίρεση το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, παρά την εφαρμογή του lockdown από σήμερα, ενώ θα βάλουν “λουκέτο” από τη Δευτέρα (09/11).

Για να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο όγκο των πελατών, τα εν λόγω καταστήματα λειτουργούν από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 22:00, ενώ παρά το γεγονός ότι η αύξηση στα κομμωτήρια έχει φτάσει το 100%, οι κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού τηρούνται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πελάτες βρήκαν με μεγάλη δυσκολία ραντεβού, καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και τα κομμωτήρια αδυνατούσαν να εξυπηρετήσουν όλους τους πολίτες, ενώ τις μέρες λίγο πριν την επιβολή του lockdown, επίσης, επικράτησε μεγάλη κοσμοσυρροή.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Όσοι επισκεφθούν σήμερα Σάββατο (07/11) και αύριο Κυριακή (08/11) τις παραπάνω επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 2 για το SMS που θα αποστείλουν στο 13033.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα