Λυμπεράκη – Solidarity Now: Καμία ανάμιξη με την υπόθεση Λιγνάδη

Λυμπεράκη – Solidarity Now: Καμία ανάμιξη με την υπόθεση Λιγνάδη
Αντιγόνη Λυμπεράκη Eurokinissi

Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμιξη με την υπόθεση Λιγνάδη, η γενική δ/ντρια της ΜΚΟ Solidarity Now Αντιγόνη Λυμπεράκη.

«Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε μία καταιγίδα από αναφορές στον Τύπο ότι “προμηθεύαμε” παιδιά για ακατανόμαστες πράξεις στον Δημήτρη Λιγνάδη. Το διαψεύσαμε κατηγορηματικά το περασμένο Σάββατο, τονίζοντας ότι δεν είχαμε καμία ανάμιξη και καταγγείλαμε τις πρακτικές αυτές από όπου και αν προέρχονται» δήλωσε στο “Πρώτο Πρόγραμμα”, στη Μαρία Γεωργίου και το Γιώργο Πίκουλα η γενική δ/ντρια της ΜΚΟ Solidarity Now, πρώην βουλευτής και καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αντιγόνη Λυμπεράκη.

«Πριν από τον Οκτώβριο δεν είχαμε καν στην ευθύνη μας ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, μέχρι τότε είχαμε μόνο οικογένειες που ζούσαν σε camp. Σε όλες τις δράσεις μας, που αφορούν παιδιά, εφαρμόζουμε με αυστηρότητα τα πρωτόκολλα παιδικής προστασίας και επειδή συνεργαζόμαστε με τη UNICEF έχουμε την καλύτερη τεχνογνωσία. Πρέπει να ξέρετε ότι δεν χαλαρώνουμε ποτέ και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό» είπε η κα Λυμπεράκη και πρόσθεσε «μέσα σε όλο αυτά βρισκόμαστε να απολογούμαστε και παρά τη διάψευσή μας, αυτό που με ξαφνιάζει είναι ότι συνεχίζουν πολλοί λογαριασμοί στα social media, ψευδώνυμοι, να μας κατηγορούν».

«Θέλω να είμαι απολύτως ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει ότι δε δίνουν σημασία στις διαψεύσεις μας, αυτό που με νοιάζει είναι ότι όποια και αν είναι η στόχευση, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μας τρομάξουν και στην πραγματικότητα πνίγουν τη συζήτηση για ένα τόσο σημαντικό θέμα» υπογράμμισε.

«Επειδή δεν υπάρχει φωτογραφία δική μου με τον Λιγνάδη αρκεί και μόνο η επίκληση της συγγένειας που έχω με τον ένα ή τον άλλο άνθρωπο. Οι πρωταγωνιστές που πρέπει να μας νοιάζουν είναι τα παιδιά» κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα