Mad Clip: Αυτοψία στο όχημά του – Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του

Mad Clip: Αυτοψία στο όχημά του – Βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του
Mad Clip Instagram / @madclip

Αυτοψία στα συντρίμμια της Porshe του Mad Clip έκανε ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένειά του. Τι δήλωσε για το αυτοκίνητο, τα αντικείμενα που βρέθηκαν και τα λάστιχα.

Στα συντρίμμια του οχήματος του γνωστού τράπερ Mad Clip βρέθηκαν ο σταυρός και το κινητό του, έπειτα από μέρες που τα αναζητούσε η οικογένειά του και μετά την καταγγελία που είχε κάνει ο παππούς του.

Τα προσωπικά αντικείμενα του μουσικού βρέθηκαν “στα συντρίμμια της καμπίνας, ανάμεσα σε σίδερα και πλαστικά και θραύσματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του τράπερ, Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή “TLive” του Alpha.

Ο κ. Μαδιάς που έκανε αυτοψία στην μοιραία Porshe του τραγουδιστή, ανέφερε σχετικά με το κυρίαρχο αντικείμενο της έρευνας: “Σκοπός σήμερα ήταν να προσπαθήσουμε μέσω του διαγνωστικού μηχανήματος να επέμβουμε στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και να πάρουμε χρήσιμα και εκμεταλλεύσιμα στοιχεία, ώστε να δούμε αν κατά τη στιγμή της πρόσκρουσης ήταν ενεργοποιημένο ή όχι το σύστημα anti-spi, το οποίο επεμβαίνει διορθωτικά σε όποιον τροχό είχε ολισθήσει πάνω στο οδόστρωμα”.

Τα λάστιχα είχαν αρκετό υπόλοιπο ζωής, καθώς παραλήφθηκαν στις 28/12/20, αλλά ήταν semi – slip, δηλαδή δεν είχαν “καραφλό” πέλμα, αλλά “μικρά τακούνια” που προορίζονται για στεγνό οδόστρωμα”, συμπλήρωσε ο κ. Μαδιάς, τονίζοντας πως αν αποδειχτεί ότι υπήρχαν νερά στο δρόμο, τότε σημαίνει πως πράγματι τα υγρά αυτά επηρέασαν τα μέγιστα για την εκτροπή του οχήματος”.

Mad Clip: Το τελευταίο ηχητικό για τα λάστιχα

Συγκλονίζει το τελευταίο ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Mad Clip σε ένα φίλο του λίγες ημέρες πριν το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή, στο οποίο ακούγεται να μιλάει σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου που τελικά του στέρησε τη ζωή.

Η εκπομπή “Super Katerina” αποκάλυψε το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Mad Clip ακούγεται να λέει:

“Πού να πάμε ρε θηρίο; Άστα. Μας έχουν φάει οι τοίχοι και η μιζέρια. Και αυτός ο κ***καιρος, έτσι όπως είμαστε, με αυτά τα λάστιχα που έχω, θα φύγουμε σε καμιά στροφή γ****”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα