Μάγδα Φύσσα για καταδίκη ΧΑ: “Αυτό περιμέναμε – Είναι μια ιστορική νίκη”

Μάγδα Φύσσα για καταδίκη ΧΑ: “Αυτό περιμέναμε – Είναι μια ιστορική νίκη”

Σε δηλώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών προχώρησε αργά το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Δηλώσεις εξερχόμενη από το Εφετείο Αθηνών στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης 7/10 έκανε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, λίγες ώρες μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Η κα. Φύσσα, αναφερόμενη στην ενοχή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης αλλά και την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά για τη δολοφονία του γιου της υπογράμμισε: «αυτό περιμέναμε αυτό ήταν το ζητούμενο, είναι μια ιστορική νίκη».

Όπως είπε, αύριο περιμένουμε τις ποινές κι όλα τα υπόλοιπα, εκφράζοντας την ελπίδα να είναι και η αυριανή ημέρα σαν τη σημερινή.

Η κ. Φύσσα υποστήριξε πως πρόκειται για νίκη της Δημοκρατίας την οποία «χρωστάμε στον Παύλο και την πολιτική αγωγή που αγωνίστηκε τόσο πολύ όλο αυτό τον καιρό, γιατί έδωσε μεγάλο αγώνα. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Το οφείλουμε στον Παύλο. Για το αίμα και τη ζωή του που έχασε. Τα 4 λεπτά του Παύλου ήταν πολύ σημαντικά για να μπορέσουμε να τους μαζέψουμε» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως το δικαστήριο διέκοψε για τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης με την αγόρευσή της εισαγγελέως επί των ελαφρυντικών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα