Μάγδα Φύσσα: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου”

Μάγδα Φύσσα: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου”
Ανάγνωση της απόφασης για τη δράση της Χρυσής Αυγής, την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα κρίθηκε ένοχος και η Χρυσή Αυγή επίσημα εγκληματική οργάνωση. Η μητέρα του Killah P, Μάγδα Φύσσα, ξέσπασε σε δάκρυα.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα φώναξε: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου”, Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετειο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και 5,5 μετά το ξεκίνημα της ιστορικής δίκης η στιγμή της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης έφτασε με την ανάγνωση της ετυμηγορίας για τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή” στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η εκφώνηση της ιστορικής απόφασης ξεκίνησε με απόντες το σύνολο των κατηγορουμένων πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Κενό ήταν το εδώλιο και του καθ’ ομολογία δολοφόνου του Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιά, καθώς και των περισσοτέρων κατηγορουμένων.

Για τον Γ. Ρουπακιά αναγνώστηκε ότι κρίνεται ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Φύσσα, όλοι κρίνονται ένοχοι εκτός από τους Σαντοριναίο, Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών.

Η Μάγδα Φύσσα έφτασε το πρωί της Τετάρτης λίγο πριν τις 9 στο Εφετείο για να παρακολουθήσει τη διαδικασία και την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για τη δολοφονία του γιου της από τον Ρουπακιά και για τους υπόλοιπους 67 κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, φορώντας μάσκα που έγραφε “Killah P” και στον λαιμό της ένα κολιέ με το όνομα του γιου της “Παύλος”, η Μάγδα Φύσσα και ο γιος της τα κατάφεραν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα