Μαλακάσα: Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας από εκτροπή οχήματος της Στρατονομίας

Πυροσβέστες καθαρίζουν το οδόστρωμα της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας έπειτα από την απομάκρυνση στρατιωτικού οχήματος της Στρατονομίας που ανατράπηκε στο ύψος της Μαλακάσας, στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα ένας απο τους δυο επιβαίνοντες να χάσει την ζωή του την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες το τζιπ συνόδευε αρματοφορέα και κατευθυνόταν προς Χαλκίδα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ στις 18 Απριλίου 2017 και ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Πυροσβέστες καθαρίζουν το οδόστρωμα της Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας έπειτα από την απομάκρυνση στρατιωτικού οχήματος της Στρατονομίας που ανατράπηκε στο ύψος της Μαλακάσας, στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας με αποτέλεσμα ένας απο τους δυο επιβαίνοντες να χάσει την ζωή του την Τρίτη 18 Απριλίου 2017. Σύμφωνα με πληροφορίες το τζιπ συνόδευε αρματοφορέα και κατευθυνόταν προς Χαλκίδα. Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΕΣ στις 18 Απριλίου 2017 και ώρα 08:30, στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας (περίπου στο ύψος της Μαλακάσας), στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στο 50ό χλμ της Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, στο ύψος της Μαλακάσας

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου με στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας στην Εθνικό Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας.

Ειδικότερα, το στρατιωτικό όχημα της Στρατονομίας που εκινείτο στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο πλαίσιο διατεταγμένης υπηρεσίας, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός εκ των δύο επιβαινόντων και τον τραυματισμό του άλλου.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται.

SHARE: