Μάνα με το παιδί της παρασύρθηκαν από Ι.Χ. στο Μοσχάτο

ΡΟΔΟΣ-Θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη. 
Από υπερβολική ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε τουρίστας Ρωσικής υπηκοότητας, με επιβαίνοντα ομοεθνή φίλη του λίγο μετά τις 2 π.μ., πρωινή ώρα.
Αναλυτικά ο οδηγός του δικύκλου που κινούταν επί της λεωφόρου Ηρακλειδών, με προορισμό από τα Κρητικά προς την πόλη, λίγα μέτρα μετά τον κόμβο της οδού Παπαλουκά με Ακτή Μιαούλη, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου οχήματός του λόγο υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο, να ανατραπεί και να συρθεί για αρκετά μέτρα.
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης βρήκε τραγικό θάνατο η 25χρονη συνεπιβάτης, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του δικύκλου.
Στο σημείο έφθασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες.(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ)
ΡΟΔΟΣ-Θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Μιαούλη. Από υπερβολική ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε τουρίστας Ρωσικής υπηκοότητας, με επιβαίνοντα ομοεθνή φίλη του λίγο μετά τις 2 π.μ., πρωινή ώρα. Αναλυτικά ο οδηγός του δικύκλου που κινούταν επί της λεωφόρου Ηρακλειδών, με προορισμό από τα Κρητικά προς την πόλη, λίγα μέτρα μετά τον κόμβο της οδού Παπαλουκά με Ακτή Μιαούλη, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου οχήματός του λόγο υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο πεζοδρόμιο, να ανατραπεί και να συρθεί για αρκετά μέτρα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης βρήκε τραγικό θάνατο η 25χρονη συνεπιβάτης, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι και ο οδηγός του δικύκλου. Στο σημείο έφθασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες.(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ) EUROKINISSI

Μία μάνα με το μικρό αγοράκι της προσπάθησαν να διασχίσουν την Παλαιά Παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτο, όμως παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Παλαιά Παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτου, στο ρεύμα προς Καλλιθέα.

Μία μάνα με το μικρό αγοράκι της προσπάθησαν να διασχίσουν την Παλιά Παραλιακή στο ύψος του Μοσχάτο, όμως παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ. που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τραυματίστηκε και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε η μάνα. Το αγοράκι είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Έρευνα πραγματοποιεί η Τροχαία για την ταυτοποίηση των στοιχείων των θυμάτων αλλά και για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας.

SHARE:

24Media Network