Μάνος Δασκαλάκης: Το αινιγματικό μήνυμα έναν μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Το αινιγματικό μήνυμα έναν μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Ο Μάνος Δασκαλάκης ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Προέβλεψε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης; Το μήνυμα που δέχθηκε από διαδικτυακό του φίλο και το αινιγματικό σχόλιο ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της μητέρας των τριών κοριτσιών.

Αίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο έστειλε σε διαδικτυακό του φίλο ο πατέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενάμιση μήνα πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρθηκε μέσα από την τηλεόραση του Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

“Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger αυτό: ‘να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο‘, ανέφερε φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν και από τη στάση που κράτησε ο Μάνος Δασκαλάκης ακόμα και μερικές ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον ίδιο να διαμηνύει σε όλους την αθωότητα της εν διαστάσει συζύγου του και πως θα βρίσκεται στο πλευρό της ως το τέλος, ενώ μετά την αποκάλυψη για τη χορήγηση της κεταμίνης, όχι μόνο δεν στάθηκε στο πλευρό της αλλά υποστήριξε την κατηγορία εναντίον της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα