Μαθητής 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου για καταλήψεις: Πρέπει να ακουγόμαστε

Μαθητής 3ου ΓΕΛ Κερατσινίου για καταλήψεις: Πρέπει να ακουγόμαστε
Καταλήψεις σχολείων - Φωτό αρχείου Eurokinissi

"Οι μαθητές πρέπει να ακούγονται είτε τους ονομάζουν εθνικιστές, κομμουνιστές ή οτιδήποτε άλλο" δήλωσε ο μαθητής 3ου Γ.Ε.Λ. Κερατσινίου και μέλους 15μελούς υπέρ καταλήψεων για τη "Μακεδονία γη ελληνική".

«Το σχολείο μου δεν είναι κομματοποιημένο. Η κινητοποίηση ήταν ένδειξη ότι δεν συμφωνούμε στη Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν έχουμε σκοπό η Ελλάδα να οδηγηθεί σε πόλεμο. Θέλουμε απλώς να δείξουμε την αντίθεσή μας στο Μακεδονικό» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Σκληρό Ροκ Χ 2 ” με την Έλλη Τριανταφύλλου ο Γιάννης, μαθητής 3ου Γ.Ε.Λ. Κερατσινίου και μέλους 15μελούς υπέρ καταλήψεων για τη “Μακεδονία γη ελληνική”.

«Οι μαθητές πρέπει να ακούγονται είτε τους ονομάζουν εθνικιστές, κομμουνιστές ή οτιδήποτε άλλο. Χθες υπήρχε ένα συλλαλητήριο της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και άλλο ένα αντί-συλλαλητήριο επίσης στην Αθήνα. Το σχολείο μου δεν συμμετείχε σε καμία από αυτές. Είμαστε κατά των ακραίων φωνών. Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσει η FYROM το όνομα Μακεδονία. Σήμερα είναι η Μακεδονία, αύριο τα νησιά του Αιγαίου» συνέχισε.

Σχετικά με τον νόμο Γαβρόγλου, είπε ότι «δεν είμαστε υπέρ του νέου νομοσχεδίου. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη κάτι επ’ αυτού. Το να δείχνεις την εναντίωσή σου δεν είναι κακό, αρκεί να το κάνεις με τον σωστό τρόπο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα