Μεγαλειώδης πορεία στην 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Μεγαλειώδης πορεία στην 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου
Πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Βροντερό παρών των πολιτών στην πορεία για το Πολυτεχνείο. Περίπου 30.000 άτομα τίμησαν το παρελθόν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα, υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Επεισόδια μετά το τέλος της πορείας στα Εξάρχεια (vids+pics)

Με την μεγαλειώδη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (17/11) οι εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 41 ετών από την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Οι πολίτες έδωσαν δυναμικό παρών στις τριήμερης διάρκειας εκδηλώσεις, με περίπου 30.000 άτομα όλων των ηλικιών να συμμετέχουν στην πορεία, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.  Με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαδηλωτές τίμησαν το παρελθόν, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

 

Να σημειωθεί ότι στο ύψος του Χίλτον υπήρξε ένταση μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, η οποία δεν πήρε έκταση, χωρίς να αμαυρώσει στο παραμικρό την μεγαλειώδη και με παλμό πορεία.

35η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ-Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Menelaos Myrillas / SOOC

Μετά το τέλος της πορείας, η ένταση μεταφέρθηκε στα Εξάρχεια, με την περιοχή να αποκλείεται από την αστυνομία.

Πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014.(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) Eurokinissi

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα