Μενίδι: Στο δικαστήριο ο αστυνομικός που χτύπησε 11χρονο – Εξετάζονται ρατσιστικά κίνητρα

Μενίδι: Στο δικαστήριο ο αστυνομικός που χτύπησε 11χρονο – Εξετάζονται ρατσιστικά κίνητρα
Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες Eurokinissi

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων παρουσιάστηκε ο άνδρας της Ομάδας ΔΙΑΣ που χτύπησε 11χρονο στο Μενίδι και είχε εξαφανιστεί μέχρι να περάσει το αυτόφωρο.

Μαζί με τον δικηγόρο του εμφανίστηκε στα δικαστήρια  της οδού Ευελπίδων ο αστυνομικός που χτύπησε χωρίς λόγο το 11χρονο αγόρι στο Μενίδι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μέχρι την παρέλευση του αυτοφώρου.

Μάλιστα, ο 30χρονος ειδικός φρουρός ξεγέλασε και τον προϊστάμενό του, επικαλούμενος δήθεν σοβαρό λόγο απουσίας και ζήτησε ρεπό, καθώς φαίνεται υποψιάστηκε ότι μπορεί να γίνει μήνυση σε βάρος του και για να γλιτώσει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου, εξαφανίστηκε. Οι άλλοι τρεις εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο  και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της υπόθαλψης.
Για την υπόθεση του τέταρτου που παρουσιάστηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί το εν λόγω αδίκημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα