“Μένουμε σπίτι”: Το Twitter στον αγώνα κατά του κορονοϊού

“Μένουμε σπίτι”: Το Twitter στον αγώνα κατά του κορονοϊού
Twitter AP

Η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας προειδοποιεί: "Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας". Πώς αντιδρά το "Twitter" στην καμπάνια;

Το γύρο του ελληνικού διαδικτύου τις τελευταίες ώρες κάνει η νέα καμπάνια του Υπουργείου Υγείας με τίτλο “Μένουμε Σπίτι”, η οποία παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η εν λόγω εικόνα απεικονίζει ένα σπίτι που επάνω γράφει την φράση: “Μένουμε Σπίτι”.

“Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Πως αντιδρούν όμως οι πολίτες στη νέα αυτή καμπάνια, αλλά και στην παρότρυνση της Κυβέρνησης να παραμείνουν όλοι στο σπίτι τους; Μεταξύ των χρηστών βλέπουμε να δίνουν τα δικά τους μηνύματα και γνωστοί ηθοποιοί, όπως ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελισάβετ Μουτάφη. Με ένα διαφορετικό τρόπο έδωσε το δικό της μήνυμα η δημοσιογράφος, Εύα Αντωνοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει το ιό με.. χορό!

Παρακάτω κάποιες από τις αντιδράσεις:


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα