Μετρό: Δέκα εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό

Μετρό: Δέκα εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό
Στιγμιότυπο από το μετρό Eurokinissi

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν δέκα εργαζόμενοι του μετρό το τελευταίο 24ωρο. Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους, αλλά και έκτακτη απολύμανση των χώρων όπου εργάστηκαν. 

Δέκα εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό έπειτα από 171 μοριακούς ελέγχους που έγιναν σε εργαζομένους των υπηρεσιών λειτουργίας της εταιρείας τη Δευτέρα (01/02).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στους εργαζόμενους αυτούς δόθηκαν οι απαιτούμενες οδηγίες για την κατ’ οίκον παραμονή τους για 14 ημέρες, ενώ ξεκίνησε αμέσως η ιχνηλάτηση των επαφών τους, καθώς και έκτακτη απολύμανση, με διάλυμα χλωρίνης, των χώρων στους οποίους βρέθηκαν ή εργάστηκαν οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ έγινε απολύμανση με νέφωση στο χώρο ανάπαυσης οδηγών, στο Αμαξοστάσιο Σεπολίων και σε όλους τους συρμούς που στάθμευσαν στο ίδιο Αμαξοστάσιο.

Για την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί τουλάχιστον 400 τεστ σε εργαζόμενους, τα οποία θα συνεχιστούν την τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα, αλλά και για όσο διάστημα απαιτηθεί, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα