Μικροένταση στη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου

Μικροένταση στη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου

Διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά" φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας - Πύργου - Μεσολογγίου έφτασαν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου (pics)

Φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας - Πύργου - Μεσολογγίου, πιστοί στο ραντεβού που είχαν δώσει, συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά".

Επικράτησε και μικρής έκτασης ένταση, όταν οι σπουδαστές αντιλήφθηκαν ότι η αστυνομία δεν άφηνε τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν στη γέφυρα αλλά τα εξέτρεπε για υποχρεωτικό πέρασμα από την πορθμειακή γραμμή.

Οι φοιτητές, που μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Γέφυρας είχαν προγραμματίσει να λήξουν την κινητοποίηση στις 4 μ.μ., ενημέρωσαν την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τη γέφυρα αν δεν αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα και δεν σταματήσει η εκτροπή των οχημάτων στα φέρυ-μποτ.

Όπως δηλώνουν οι σπουδαστές, στόχος της κινητοποίησης δεν είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, γι' αυτό άλλωστε έχουν ανοίξει τα διόδια ώστε να περνούν ελεύθερα τα οχήματα, αλλά η ενημέρωση του κόσμου και το μοίρασμα φυλλαδίων.

Πηγή και φωτογραφίες: dete.gr

SHARE:

24Media Network