Μητέρα Αξαρλιάν: Να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από εκεί που βρίσκεται

Μητέρα Αξαρλιάν: Να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από εκεί που βρίσκεται
ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Αιχμές κατά της πολιτείας από τη μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν, θύμα επίθεσης της 17 Νοέμβρη με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού. Υπαρκτή η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας, δήλωσε ο Νίκος Δένδιας

“Να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από εκεί που βρίσκεται” δήλωσε η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη, αφήνοντας αιχμές για όσους έδωσαν άδεια από τις φυλακές στον Χριστόδουλο Ξηρό.

Σημειώνεται ότι το παιδί της έχασε την ζωή του όταν η ρουκέτα της 17Ν που προορίζονταν για το Ι. Παλαιοκρασά βρήκε τον άτυχο φοιτητή.

Στην ετήσια επιμνημόσυνη δέηση παρέστη ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας, μετά την ολοκλήρωση της τελετής, έκανε την εξής δήλωση:

“Καταρχήν, σήμερα η καρδιά μας στρέφεται προς τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και προς τις οικογένειές τους, με την ελπίδα η χώρα, αν θέλετε και η παγκόσμια κοινότητα, να μην θρηνήσει άλλα θύματα.

Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να σας πω ότι επανειλημμένως έχω διατυπώσει την άποψη ότι η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι υπαρκτή. Έχω επίσης, όμως, πει ξεκάθαρα ότι πιστεύω ακράδαντα πως η ελληνική κοινωνία, ομονοούσα, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς κόμματα, μπορεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία. Η κοινωνική ομόνοια απέναντι στο θέμα αυτό είναι το απαραίτητο πλαίσιο, ώστε να μπορέσουν οι διωκτικές αρχές της χώρας μας να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της εγχώριας τρομοκρατίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα