Λίνα Κοεμτζή: Η μητέρα της ξεσπά - "Απειλούν ότι θα μας ξαποστείλουν"

Λίνα Κοεμτζή: Η μητέρα της ξεσπά - "Απειλούν ότι θα μας ξαποστείλουν"

Να μάθει ποιοι κρύβονται πίσω από τον εκβιασμό και τον θάνατο της φοιτήτριας, ζητά η μητέρα της. Οι απειλές άρχισαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα.

Απειλητικά μηνύματα για τη ζωή τους, δέχονται μέλη της οικογένειας της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε στο κενό από την φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα της άτυχης κοπέλας δήλωσε: "Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί, τα παιδιά μου... Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι, καταλαβαίνεις. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν και εμένα και περισσότερο τα παιδιά".

ADVERTISING

Τα μηνύματα που έλαβαν η αδερφή και η ξαδέρφη της φοιτήτριας σοκάρουν. "Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα, θες να χάσετε και άλλα μέλη;", "Μην είστε απόλυτοι ότι είναι αθώα, δεν ξέρετε τι μπορεί να έκανε. Σταματήστε το. Θα σας βρει μεγάλο κακό λέμε" αναφέρουν κάποια από αυτά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας επεσήμανε ότι έχουν απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ότι έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Οι απειλές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, ξεκίνησαν λίγο μετά την κατάθεση του βασικού αυτόπτη μάρτυρα.

"Όταν λέει στο παιδί μου 'σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό. Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι, δεν καθαρίζω εγώ, καθαρίζουν άλλοι για εμένα'. Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρόνων με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου", ανέφερε η μητέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λίνα Κοεμτζή: Απειλούν την αδερφή της μετά την εκπομπή της Νικολούλη

Υπόθεση Κοεμτζή: Παγίδα θανάτου με τολμηρές φωτογραφίες και "ροζ" βίντεο

Υπόθεση Κοεμτζή: Το στικάκι, οι δύο άντρες και η κατάθεση που δεν δόθηκε έγκαιρα

SHARE:

24Media Network