'Μπλόκο' σε πλειστηριασμούς από διαδηλωτές

'Μπλόκο' σε πλειστηριασμούς από διαδηλωτές

Αναστάτωση στο Ειρηνοδικείο από μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών. Οι συμβολαιογράφοι αναγκάστηκαν έπειτα από ένταση να αποχωρήσουν

Εκτός Ειρηνοδικείου έβγαλαν μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, συμβολαιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο για να πραγματοποιήσουν πλειστηριασμό. Όταν οι συγκεντρωμένοι τον εντόπισαν, συγκεντρώθηκαν γύρω του και μετά από λεκτική διαμάχη, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας έχουν συγκεντρωθεί για ακόμη μια Τετάρτη μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών άλλα και μέλη κομμάτων προκειμένου να εμποδίσουν την διενέργεια των πλειστηριασμών, οι οποίοι συνεχίζονται και πάλι από σήμερα, καθώς οι συμβολαιογράφοι ανέστειλαν την αποχή τους.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν νωρίτερα οι συμβολαιογράφοι, κατήγγειλαν πως έμειναν απροστάτευτοι από την πολιτεία απέναντι στους προπηλακισμούς που δέχονταν κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών στα Ειρηνοδικεία, και κατηγόρησαν την πολιτεία ότι δεν έλαβε όλα τα αναγκαία μέτρα που ήταν απαραίτητα για να τηρηθεί η νομιμότητα. Παράλληλα όμως καυτηρίασαν το γεγονός πως δεν προχώρησε κάποια λύση για την πρώτη κατοικία.

SHARE:

24Media Network