Μπουτάρης: Στο δικαστήριο για την επίθεση εναντίον του από κουκουλοφόρους το 2018

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά την επίθεση που δέχτηκε
O δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης μετά την επίθεση που δέχτηκε KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Η εκδίκαση αφορά δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ ο ένας εκ των δύο είναι προσωρινά κρατούμενος. Η δίκη αναβλήθηκε για τον Απρίλιο του 2022.

Αναβολή για τις 11 Απριλίου του 2022 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση προς τον πρώην δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, στις 19 Μαΐου 2018.

Ο κ. Μπουτάρης κατέφθασε, σύμφωνα με το thesstoday.gr στο δικαστήριο λίγο πριν τις 12 και δήλωσε μετά του δικηγόρου του παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας. Η εκδίκαση αφορά δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης, ενώ ο ένας εκ των δύο είναι προσωρινά κρατούμενος.

Στο δικαστήριο παρευρέθη και η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα, η οποία ήταν παρούσα στην επίθεση των κουκουλοφόρων.

ADVERTISING

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην δήμαρχος δέχθηκε άγρια επίθεση, με ξύλο, σπρωξιές, μπουνιές και κλωτσιές, ενώ έδινε το "παρών" στην κοινή εκδήλωση μνήμης για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Μάιο του 2018.

Ο κ. Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και μετά την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, είχε μεταβεί στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας όπου σημειώθηκε η επίθεση από κουκουλοφόρους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Μπουτάρης, Δικαιοσύνη, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network