Μύκονος: Επεισόδιο στο εστιατόριο με τα “χρυσά” καλαμαράκια – “Είσαι κλέφτης και απατεώνας”

Μύκονος: Επεισόδιο στο εστιατόριο με τα “χρυσά” καλαμαράκια – “Είσαι κλέφτης και απατεώνας”

Γερμανοί δημοσιογράφοι φώναξαν στον ιδιοκτήτη "είσαι κλέφτης και απατεώνας". Αυτός απάντησε ότι το μαγαζί του απευθύνεται σε πελάτες με χοντρά πορτοφόλια. Όλοι κατέληξαν στο τμήμα.

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στο εστιατόριο με τα “χρυσά καλαμαράκια” στη Μύκονο, μεταξύ του ιδιοκτήτη και Γερμανών δημοσιογράφων που εισέβαλαν στο μαγαζί για να κάνουν ρεπορτάζ.  Εστιάτορας και ρεπόρτερ κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Ένα τετραμελές τηλεοπτικό συνεργείο φαίνεται να εισβάλει στο συγκεκριμένο εστιατόριο. O οπερατέρ αρχίζει να τραβάει πλάνα και ο δημοσιογράφος αναζητά το μενού. Ο σερβιτόρος αναρωτιέται τι συμβαίνει και τα μέλη του συνεργείου τον παραπέμπουν στον δημοσιογράφο.

Μετά τη χρυσή απόδειξη που ανήρτησε ο τουρίστας από το Μπρούκλιν, ο οποίος πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες, το εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό φαίνεται πως έγινε διεθνούς φήμης.

Ο ιδιοκτήτης αρνείται να δώσει συνέντευξη. Οι δημοσιογράφοι τον βρίζουν φωνάζοντας «είσαι κλέφτης και απατεώνας». Κάποιοι πελάτες φεύγουν ενοχλημένοι. Ο ιδιοκτήτης επιμένει ότι δεν πρόκειται για αισχροκέρδεια αλλά για ένα μαγαζί που απευθύνεται σε πελάτες με χοντρά πορτοφόλια.

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρείο με ζωντανούς αστακούς οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από Καναδά άλλοι είναι ελληνικοί και λοιπά».

Εστιάτορας και δημοσιογράφοι κατέληξαν στο τμήμα. Ο εστιάτορας μήνυσε τους Γερμανούς για εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εκείνοι για «ψευδή καταμήνυση».

«Απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό το οποίο έρχεται από το εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς ένας Έλληνας πελάτης δεν μπορεί να το πληρώσει αυτό. Και όχι μόνο απλός… θα έλεγα, το 90%» εξηγεί ο ιδιοκτήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα