Μυστηριώδης εξαφάνιση 23χρονης εν πλω

Σκάφος του λιμενικού σώματος συνοδεύει το σκάφος που μεταφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου κατά την αναχώρησή του από το Αγαθονήσι, Σάββατο 02 Μαϊου 2009. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στους Φούρνους, τη Σάμο και το Αγαθονήσι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
Σκάφος του λιμενικού σώματος συνοδεύει το σκάφος που μεταφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου κατά την αναχώρησή του από το Αγαθονήσι, Σάββατο 02 Μαϊου 2009. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στους Φούρνους, τη Σάμο και το Αγαθονήσι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε εξέλιξη επιχείρηση του λιμενικού για τον εντοπισμό μίας 23χρονης, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν εν πλω

Μία 23χρονη, μέλος πληρώματος κρουαζιερόπλοιου, η οποία εξαφανίστηκε μυστηριωδώς εν πλω, αναζητά από το πρωί της Παρασκευής (12/09) το λιμενικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima, σημαίας Αγίου Βικεντίου, ενημέρωσε τις αρχές ότι αγνοείται ένα μέλος του πληρώματος, με τα ίχνη του να έχουν χαθεί στη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ Καρπάθου, Κάσου και Αγίου Νικολάου Κρήτης.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό της κοπέλας, με τη συμμετοχή τριών πλωτών σκαφών του λιμενικού και ενός Super Puma, που απογειώθηκε από τη Ρόδο. Μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Πληροφορίες από flashnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network