Νάουσα: Πατέρας ξυλοκόπησε παιδίατρο και του έσπασε το πόδι

24ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών,στιγμιότυπα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός,Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
24ωρη απεργία νοσοκομειακών γιατρών,στιγμιότυπα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός,Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη) EUROKINISSI

Ο άνδρας έφυγε από το νοσοκομείο, μετά την εξέταση των παιδιών του και επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση, σπάζοντας το πόδι του γιατρού

Άγριο ξυλοδαρμό γιατρού του νοσοκομείου Νάουσας από πατέρα, ο οποίος πήγε τα παιδιά του για εξέταση, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, τονίζοντας ότι τα "νοσοκομεία έχουν ξεμείνει από φύλαξη, λόγω έλλειψης κονδυλίων".

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της 19ης Δεκεμβρίου. Άντρας αλβανικής καταγωγής με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά, επισκέφτηκαν το παιδιατρικό. Ο γιατρός εξέτασε τα παιδιά, έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και χωρίς καμία διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες η οικογένεια έφυγε από το νοσοκομείο για το σπίτι τους.

Στη συνέχεια, όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, ο σύζυγος επέστρεψε σε έξαλλη κατάσταση, έκλεισε την πόρτα του ιατρείου με τον παιδίατρο να είναι μέσα, έβγαλε έξω βρίζοντας μια νοσηλεύτρια που μπήκε στο ιατρείο και τον ξυλοκόπησε άγρια. Αποτέλεσμα ήταν ο γιατρός να υποστεί θλαστικά τραύματα ενώ έσπασε και το πόδι του.

Η διοίκηση του νοσοκομείου υπέβαλε μήνυση, με την ΠΟΕΔΗΝ να τονίζει ότι "εάν υπήρχε φύλαξη στο νοσοκομείο πιθανότατα δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό το κακό".

SHARE:

24Media Network