Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας EUROKINISSI

Η σύζυγός του, Αγγελική, και ο γιος του τον περίμεναν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, βγήκαν όλοι μαζί από τις πύλες της φυλακής.

Εκτός φυλακής είναι από το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς εγκρίθηκε τελικά απ’ το Συμβούλιο της φυλακής η τρίτη κανονική άδεια που είχε αιτηθεί.

Η άδεια είναι 48ωρη και προηγήθηκε απεργία πείνας από τον Κουφοντίνα προκειμένου να εγκριθεί.  Η σύζυγός του, Αγγελική, και ο γιος του τον περίμεναν έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού. Λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, βγήκαν όλοι μαζί από τις πύλες της φυλακής. Δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Φωτογραφία αρχείου, από την πρώτη άδεια που πήρε από τις φυλακές Κορυδαλλού
Φωτογραφία αρχείου, από την πρώτη άδεια που πήρε από τις φυλακές Κορυδαλλού EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλευόταν μετά από πολυήμερη απεργία πείνας, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις φυλακές.

Είναι η τρίτη κατά σειρά άδεια που παίρνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Είναι η τρίτη κατά σειρά άδεια που παίρνει ο Δημήτρης Κουφοντίνας EUROKINISSI

Πρόκειται για την τρίτη άδεια που λαμβάνει ο Δ. Κουφοντίνας τους τελευταίους οκτώ μήνες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι όροι θα είναι πιο χαλαροί σε σχέση με τις δύο προηγούμενες άδειες, καθώς ο καταδικασθείς για τρομοκρατία θα χρειάζεται να εμφανίζεται μόνον μια φορά ημερησίως στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Μάκρης (αντί για δύο που ίσχυε στις προηγούμενες περιπτώσεις).

Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας
Νέα 48ωρη άδεια πήρε ο Δημήτρης Κουφοντίνας EUROKINISSI
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κουφοντίνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουφοντίνας: Πήρε εξιτήριο - Άμεσα η 48ωρη άδεια

Εγκρίθηκε η άδεια στον Κουφοντίνα - Σταματάει την απεργία πείνας

SHARE: