Νέα Σμύρνη: Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη: Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται ο 22χρονος
Στον εισαγγελέα ο 22χρονος Eurokinissi

Ο 22χρονος που φέρεται να ακολούθησε τη νεαρή Δανάη στην Νέα Σμύρνη, βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος είναι πλέον ο 22χρονος φοιτητής, που εμφανίζεται να ακολούθησε νεαρή μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός άνδρας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το εν λόγω πλημμέλημα.

Ο κατηγορούμενος έφτασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και βάζοντας μία μπλούζα στο κεφάλι του επιχείρησε να κρυφτεί από τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς.

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς για να δικαστεί, ενώ όπως όλα δείχνουν θα ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, προκειμένου να ετοιμάσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος φαίνεται πως έχει αναγνωριστεί τόσο από την κοπέλα που έκανε γνωστό το περιστατικό μέσω των social media, όσο και από τέσσερις γυναίκες που έζησαν αντίστοιχα σκηνικά τους προηγούμενους μήνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα