Νέα ταυτοποίηση νεαρού για την επίθεση κατά Μπουτάρη - Στους 12 οι κατηγορούμενοι

Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη
Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ταυτοποίησε σήμερα ακόμη έναν 22χρονο, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και εξύβρισης

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης που συνεχίζεται για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ταυτοποίησε το Σάββατο ακόμη έναν Έλληνα 22 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και εξύβρισης.

Οι κατηγορούμενοι για το περιστατικό πλέον έχουν φτάσει τους 12, με τους τέσσερις πρώτους που χειροδίκησαν, συν τοις άλλοις, να έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ από τους υπόλοιπους 8 που περιλαμβάνονται στην σχετική δικογραφία, υπενθυμίζεται πως συμπεριλαμβάνεται και ένας αστυνομικός για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης κοινής ειρήνης.

ADVERTISING

Ο 44χρονος αστυνομικός υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου από το 2015 εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων και του είχε αφαιρεθεί και ο υπηρεσιακός του οπλισμός. Σε βάρος του συγκεκριμένου, βεβαίως ακολουθείται και διοικητική διαδικασία από την Υπηρεσία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες όσοι χειροδίκησαν έχουν ταυτοποιηθεί από την αυτόφωρη διαδικασία, όσοι εξύβρισαν ή προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητο του Δημάρχου επίσης έχουν ταυτοποιηθεί σχεδόν στο σύνολό τους από την προκαταρκτική έρευνα και γίνεται προσπάθεια για να ταυτοποιηθούν έως τρία άτομα ακόμη, αφού οι αστυνομικοί που ερευνούν το περιστατικό έχουν καταλήξει πως δεν ήταν περισσότεροι από συνολικά περίπου 15 άτομα, αυτοί που συμμετείχαν ενεργά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η έρευνα αν και οδεύει λοιπόν σταδιακά προς την ολοκλήρωσή της, συνεχίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάννης Μπουτάρης, Θεσσαλονίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση στον Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις - Στους 11 οι κατηγορούμενοι

Επίθεση στον Μπουτάρη: Ταυτοποιήθηκαν ακόμη τρεις - Ανάμεσά τους αστυνομικός

Μπουτάρης: Η επίθεση που δέχθηκα ήταν εναντίον όλων μας

SHARE:

24Media Network